آخرین اخبار
۲ فوتی و ۴ مصدوم در تصادف حدفاصل روستای چهار روستایی گناوه

رئیس پلیس راه شهرستان گناوه گفت: در تصادف دو خودرو در نزدیکی روستای چهارروستایی ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت.
سرگرد سید موسی مهدیان در گفتوگو با دریا کنار اظهار داشت: در تصادف شاخ به شاخ سهراهی روستای چهارروستایی دو نفر فوت و چهار نفر مصدوم شدند.
رئیس پلیس راه شهرستان گناوه افزود: خودرو پراید که خلاف جهت در حال ورود به اتوبان حدفاصل روستای چهارروستایی بود، با یک دستگاه خودرو فونیکس برخورد کرد و متاسفانه در این تصادف یک پسر سه ساله و ۶ ماهه از یک خانواده سر صحنه فوت کرد و چهار نفر مجروح با آمبولانس به بیمارستان امیر المومنین گناوه منتقل شدند که خوشبختانه حال مصدومین مساعد است.
وی در پایان گفت: رانندگان در هنگام رانندگی مقررات راهنمایی و رانندگی و حق تقدم را رعایت و از محلهای مجاز و تعیین شده عبور کنند.
شناسه خبر : 19079
تاریخ : 1403/10/21 19:46:48
لینک خبر : https://daryaaknar.ir/sl/7mqcWN
نظرات
1پسر نبود دختر بودن دوتا بچه ها