گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
شست‌وشوی ۱۰۰ هزار مترمکعب مخزن آب در استان بوشهر
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از شست‌وشوی ۱۰۰ هزار مترمکعب مخازن ذخیره آب در سطح این استان در راستای ارتقای کیفیت آب شرب و صیانت از سلامت شهروندان خبر داد.

به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، علی بردستانی اظهار کرد: عملیات شست‌وشو و گندزدایی مخازن ذخیره آب با هدف تضمین سلامت آب آشامیدنی و پیشگیری از هرگونه آلودگی احتمالی، به‌صورت مستمر در دستور کار این شرکت قرار دارد.  

وی افزود: در این مرحله، در مجموع ۱۰۰ هزار مترمکعب از مخازن آب در نقاط مختلف استان بوشهر شست‌وشو و ضدعفونی شده است.  

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر بیان کرد: این عملیات با رعایت کامل استانداردهای بهداشتی و با بهره‌گیری از نیروهای متخصص و تجهیزات مناسب انجام شده است.  

بردستانی ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اجرای برنامه‌های منظم پایش و نگهداری تأسیسات، تلاش دارد کیفیت و پایداری آب شرب مشترکان را در سراسر استان تضمین کند.  

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مشکل در حوزه آب‌رسانی، موضوع را از طریق سامانه‌های ارتباطی این شرکت اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان رسیدگی شود.

شناسه خبر : 25630
تاریخ : 1405/2/20 20:05:01
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/jQS8Zg
نویسنده خبر :
X

🔶 محبوبه سلطانی نژاد 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

برچسب ها #آب و فاضلاب

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.