گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
رئیس کل دادگستری استان بوشهر
تعداد 4 هزار 747 پرونده در دادگاه های صلح شهرستان گناوه مختومه شده است
مهدی مهر انگیز، رئیس کل دادگستری استان بوشهر به همراه رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان بوشهر با حضور در شعب دادگاه صلح شهرستان گناوه از روند فعالیت‌های انجام شده مطلع شد و توصیه‌های لازم را به منظور ارتقای کمی و کیفی عملکرد ارائه کرد.

وی در این بازدید، با بررسی روند رسیدگی به پرونده‌ها، توصیه‌های لازم برای بهبود عملکرد، افزایش بهره‌وری و کاهش اطاله دادرسی را ارائه داد.

وی با حضور در دادگاه صلح شهرستان گناوه اظهار کرد: در سال 4 هزار و 337 پرونده در شعب دادگاه صلح شهرستان گناوه وارد شده است که در مقابل از این تعداد 4هزار و 747 پرونده رسیدگی شده است که تعدادی از موجودی اول دوره نیز مختومه شده است .

رئیس‌کل دادگستری استان تأکید کرد: دادگاه صلح فرصتی برای تقویت اعتماد عمومی به فرآیندهای حل اختلاف است و تلاش می‌شود با استفاده از ظرفیت شوراهای حل‌اختلاف، مشاوران حقوقی و معتمدان اجتماعی، اختلافات در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با بهترین نتیجه برای طرفین حل‌وفصل شود.

شناسه خبر : 25381
تاریخ : 1405/2/10 10:34:37
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/NfQRAm
نویسنده خبر :
X

🔶 محبوبه سلطانی نژاد 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

برچسب ها #دادگستری #پرونده

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.