گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
بازدید دادستان مرکز استان بوشهر از انبارهای اموال تملیکی
در راستای صیانت از حقوق عامه و نظارت بر نحوه نگهداری و تعیین تکلیف اموال، شهنیایی دادستان مرکز استان بوشهر با حضور در انبارهای اموال تملیکی استان بوشهر، از نزدیک در جریان وضعیت این انبارها قرار گرفت.

در این بازدید، یاسر حیدری معاون دادستان در امور حقوق عامه نیز حضور داشت و روند نگهداری، ثبت و تعیین تکلیف کالاها مورد بررسی قرار گرفت. همچنین قربانی مدیرکل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر، توضیحاتی درباره فرآیندها، چالش‌ها و اقدامات انجام‌شده ارائه کرد.
دادستان مرکز استان بوشهر در جریان این بازدید، با تأکید بر لزوم تسریع در تعیین تکلیف اموال، ساماندهی انبارها و رعایت دقیق ضوابط قانونی، دستورات لازم را برای رفع نواقص احتمالی و ارتقای شفافیت صادر کرد. وی هدف از این بازدید را پیشگیری از تضییع حقوق عمومی و اطمینان از مدیریت صحیح اموال عنوان نمود. 

 
شناسه خبر : 26113
تاریخ : 1405/3/12 06:57:39
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/BgG9pS
نویسنده خبر :
X

🔶 محبوبه سلطانی نژاد 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

برچسب ها #یاسر حیدری #دادستان امور حقوق عامه #فروش اموال تملیکی #شهنیایی #دریاکنار

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.