گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
گفت‌وگویی صمیمی درباره مسئولیت و دغدغه‌های مردم
وقتی پای مردم در میان است، جایی برای مسائل شخصی نیست
دیداری صمیمی در نشریه بیشاپور با حضور آقای مطهری‌زاده مدیرمسئول این نشریه و آقای رستمی رئیس شورای شهر خشت برگزار شد. گفت‌وگویی مفصل درباره مسائل مردم و شهرستان‌های کازرون و کوهچنار که در آن بر ضرورت کنار گذاشتن مسائل شخصی و توجه به خدمت واقعی تأکید شد.

اسدالله سالاری / روزنامه‌نگار

چند روز پیش فرصتی شد در نشریه بیشاپور با آقای مطهری‌زاده دیداری داشته باشم. صحبت‌ها از همان ابتدا صمیمی و بی‌تکلف بود و خیلی زود به موضوعات مختلف درباره شرایط شهرستان‌های کازرون و کوهچنار و دغدغه‌های مردم کشیده شد.

در ادامه آقای رستمی رئیس شورای شهر خشت نیز به جمع ما پیوست. این دیدار برای من یادآور خاطرات خوب گذشته با ایشان بود و فضای گفت‌وگو را صمیمی‌تر کرد.

صحبت‌ها موضوعات مختلفی را دربر گرفت. مسائل شهری و اجتماعی، مسئولیت مدیران، نحوه تصمیم‌گیری و راه‌های پیگیری مطالبات مردم از جمله موضوعاتی بود که درباره آنها صحبت شد.

در میان صحبت‌های آقای مطهری‌زاده واژه تبیین بارها شنیده شد. او تأکید داشت پیش از هر تصمیمی باید همه جوانب و موارد مرتبط با موضوع به‌دقت بررسی شود تا تصمیم نهایی بر پایه شناخت کامل‌تری از شرایط گرفته شود.

آقای رستمی نیز در بخش‌هایی از این گفت‌وگو بر اهمیت دور شدن مسئولان از مسائل شخصی و اختلافات فردی تأکید داشت. اینکه وقتی مسئولیتی پذیرفته می‌شود باید منافع مردم در اولویت قرار گیرد و مسائل شخصی نباید در روند انجام وظایف تأثیر بگذارد.

نمونه‌ها و مصداق‌های مختلفی هم در این زمینه مطرح شد. گاهی یک تصمیم درست یا یک پیگیری جدی می‌تواند کاری را به نتیجه برساند؛ اما ورود اختلافات و حاشیه‌ها ممکن است همان کار را برای مدت طولانی متوقف کند.

حاصل صحبت‌های هر دو عزیز در موضوعات مختلف به یک نقطه مشترک می‌رسید؛ اینکه اگر مسئولان مسائل شخصی را از کار جدا کنند و با نیت خدمت به مردم و برای رضای خدا تصمیم بگیرند و عمل کنند، بسیاری از مشکلات قابل حل خواهد بود.

این گفت‌وگو با همین نگاه و با طرح موضوعات مختلف ادامه پیدا کرد؛ گفت‌وگویی که در آن هم از مشکلات گفته شد و هم درباره راه‌هایی صحبت شد که می‌تواند به تصمیم‌گیری بهتر و خدمت مؤثرتر به مردم کمک کند.

شناسه خبر : 28545
تاریخ : 1405/7/10 05:48:33
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/BNkr38
نویسنده خبر :
X

 

🔶 اسدالله سالاری

🔹 روزنامه‌نگار | ورزشی‌نویس

🔹 فعال اجتماعی و کنشگر مدنی

🔹 دبیر سابق سرویس اقتصادی

🔹 مدیرعامل و نایب‌رئیس شرکت خدمات بیمه‌ای

🔹 مدرس بیمه و بازاریابی

🔹 مشاور حقوقی باشگاه‌های فرهنگی و ورزشی

🔹 مؤسس و نخستین مسئول انجمن رشته مدیریت بیمه دانشگاه آزاد برازجان

🔹 مسئول سابق انجمن صنفی نمایندگان بیمه آرمان استان بوشهر

🔹 دبیر نخستین همایش استانی بیمه (۱۳۸۹)

🔹 معرفی به‌عنوان نماینده برتر شرکت بیمه آرمان (۱۳۹۹)

🔹 رتبه نخست کشوری جشنواره فروش بیمه‌های عمر شرکت بیمه آرمان (۱۴۰۱)

🔹 رتبه نخست کشوری جشنواره فروش شرکت بیمه آرمان (۱۴۰۱)

🔹 معرفی به‌عنوان نماینده برتر شرکت بیمه

آرمان (۱۴۰۲)

اخبار مرتبط

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.